Radisson Blu Hotel Amsterdam Airport, Schiphol

 

Talavera Restaurant & Room Service

In het Talavera Restaurant wordt ontbijt, lunch en diner geserveerd
Ons culinaire team selecteert voor u de beste seizoensproducten en past het menu daarop aan. Tevens heeft u op de menukaart keuze uit verschillende vegetarische- en bewust gezonde gerechten. Gasten met speciale dieetvoorschriften en wensen worden met onze Yes I Can! houding geholpen.
Ook biedt ons culinaire team dagelijks een verse dagsoep en een wisselende Chef’s Special bij lunch en diner.

Ontbijt
’s Ochtends kunt u genieten van het Radisson Blu’s Super Breakfast. Naast ons gevarieerde assortiment van brood, vleeswaren, eieren op diverse wijze bereid, zoetigheden, vers fruit en enkele Nederlandse specialiteiten, voorziet ons ontbijtbuffet u van warme dranken waaronder thee en verschillende soorten koffie zoals cappucino, espresso en café latte. Ook is er een divers aanbod van vruchtensappen, inclusief vers geperst sinaasappelsap en een huisgemaakte smoothie.

Lunch
Talavera Restaurant is de perfecte plek waar werk en ontspanning samenkomen. Er is een ruime keuze uit soepen, salades, sandwiches, hoofdgerechten en nagerechten. Zoals onze op traditionele manier bereide Caesar salade en ook onze bekende club sandwich en verse fruitsalade met sorbetijs ontbreken niet.

Diner
’s Avonds serveren we regionaal geïnspireerde gerechten met een moderne flair in presentatie en smaak.
Naast à la carte zijn er maandelijkse specialiteiten die worden aangepast aan de seizoenen. Bij deze specialiteiten worden unieke wijnen geselecteerd die de perfecte aanvulling op deze gerechten zijn. Er is ook een volledige wijnkaart beschikbaar.
(Afhankelijk van de bezetting in het hotel, kan lunch en/of diner ook in het Lighthouse Restaurant geserveerd worden)

Openingstijden:
Ontbijt: 06:00 – 10:30 (Ma-Vr)
06:00 – 11:00 (Za-Zo)
Lunch: 11:30 – 18:00
Dinner: 18:00 – 23:00

Room Service
Roomservice is 24uur per dag beschikbaar. Neem contact op met de receptie door middel van de One Touch Service knop op uw telefoontoestel.

radisson/Widget/Footer